0
Your Cart

Samsung Galaxy Xcover 4 G390F (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Samsung Galaxy Xcover 4 G390F (Musta) – Grade AB**

Koe kestävyys ja suorituskyky Samsung Galaxy Xcover 4 -älypuhelimella, joka on suunniteltu erityisesti seikkailuista ja aktiivisista elämäntavoista nauttiville. Tämä musta puhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat luotettavuutta ja käytännöllisyyttä.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikkään musta ulkoasu tuo modernia ilmettä, ja se on helppo yhdistää eri asusteisiin ja vaatetukseen.
– **Kuntoluokka:** Grade AB -puhelin, mikä tarkoittaa, että se on hyvässä kunnossa ja siinä on vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät toimivaa mutta edullista laitetta.
– **Toiminnallisuus:** Puhelin toimii moitteettomasti, joten voit nauttia kaikista sen ominaisuuksista ilman huolia.
– **Cloud Lock:** Laite on vapautettu Cloud Lockista (CloudOFF), joten voit käyttää sitä heti ilman ylimääräisiä rajoituksia.
– **Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen toiminta ja kunto ovat edelleen erinomaisella tasolla.

**Käyttötarkoitus:**
Samsung Galaxy Xcover 4 on täydellinen valinta vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan ja kestävän puhelimen päivittäiseen käyttöön tai ulkoilma-aktiviteetteihin. Sen erityisesti vahvistettu rakenne suojaa laitetta kolhuilta ja iskuilta, joten voit olla varma, että se kestää jokapäiväisissä haasteissa.

Valitse Samsung Galaxy Xcover 4 G390F ja saa kestosuorituskyky, tyylikäs ulkonäkö ja luotettavuus yhdistettynä yhdeksi puhelimeksi!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Xcover 4 G390F (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *