0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256GB F711B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

### Tuotekuvaus: Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256GB (Mustana, Kuntoluokka C)

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennus:** 256GB
– **Liitettävyys:** 5G
– **Kuntoluokka:** Grade C (pieniä esteitä käytössä)

**Kuvaus:**
Ota näyttävä askel älypuhelinmaailmaan Samsung Galaxy Z Flip3 5G:llä, joka yhdistää tyylin ja huipputeknologian. Tämä ainutlaatuinen taitettava puhelin tarjoaa 256GB tallennustilaa, jolloin voit tallentaa kaikki tärkeät hetkesi ja hyödyntää sovelluksia täydellä kapasiteetilla.

Musta väri tuo laitteeseen modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Huomioithan, että tämä yksilö kuuluu kuntoluokkaan Grade C, joka tarkoittaa, että siinä voi esiintyä pieniä käytön jälkiä, kuten siruja tai naarmuja. Kuitenkin, laite on täysin toimiva, vaikka sen ulkoisessa olemuksessa saattaa olla pieniä virheitä.

Laite on **avattu**, eli se toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta mukana tulevat kaikki tärkeimmät oheistarvikkeet. ”Cloud Lock” -tilanne on merkattu ”CloudOFF”, mikä tarkoittaa, ettei puhelinta ole liitetty aikaisempaan pilvipalveluun.

**Toiminnallisuus:**
Vaikka puhelimessa on pieniä vikoja, se on edelleen täysin käyttökelpoinen. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät laadukasta älypuhelinta edullisemmalla hinnalla.

Tartu tilaisuuteen ja hanki tämä Samsung Galaxy Z Flip3 5G, joka yhdistää muotoilun, toiminnallisuuden ja innovatiivisen teknologian!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip3 5G 256GB F711B (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *