0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade A)

### Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB (Rose Gold) – Grade A

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip4 5G:een – innovatiivinen ja tyylikäs älypuhelin, joka yhdistää huipputeknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Tämän upean Rose Gold -värisen puhelimen avulla saat erottuvan ilmeen, joka vie älylaitteiden käytön uudelle tasolle.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Rose Gold
Tämän upean värin myötä puhelimesi on sekä elegantti että moderni, täydellinen lisä jokapäiväiseen elämääsi.

– **Kuntoluokka:** Grade A
Laatu on taattu, sillä tämä laite on merkitty kuntoluokkaan A. Se on huolellisesti tarkastettu ja siinä saattaa olla vain vähäisiä käytön merkkejä, joten voit hyödyntää sen täydet toiminnallisuudet pelkäämättä ulkoista kulumaa.

– **Toiminnallisuus:** Toimiva
Galaxy Z Flip4 5G on teknisesti loistavassa kunnossa, ja kaikki sen toiminnot ovat moitteettomat. Nauti huipputason suorituskyvystä ja käyttökokemuksesta.

– **Cloud Lock:** CloudOFF
Tämän laitteen cloud lock -tilanne on poistettu, joten voit aloittaa sen käytön ilman rajoituksia.

– **Pakattu:** Unboxed
Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja varmistettu toimivaksi. Tämä tekee siitä oivan vaihtoehdon hinta-laatusuhteeltaan.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat muotoilua, innovatiivisuutta ja laatua. Älä jää mahdollisuuksien ulkopuolelle – hanki itsellesi tämä huippuluokan puhelin ja astu käyttäjäystävälliseen, tulevaisuuden teknologiaan.

Tilaa nyt ja koe älypuhelinten uusi ulottuvuus!

Kuvaus

Color Rose Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *