0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition 256GB F721B (Väri – Silver/White/Khaki) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition 256GB F721B (Silver/White/Khaki) – Grade B**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition -puhelimeen, joka yhdistää tyylin ja teknologian ainutlaatuisella tavalla. Tämä älypuhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat innovatiivista muotoilua ja huipputeknologiaa.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Silver/White/Khaki – Tämä tyylikäs kolmivärinen muotoilu tekee puhelimesta välittömästi huomioitavan ja erityisen. Sen moderni ulkonäkö sopii niin arkeen kuin juhlaan.

– **Tallennustila:** 256GB – Suuri tallennustila mahdollistaa kaikkien suosikkisisältöjesi, valokuvien ja sovellusten tallentamisen vaivattomasti.

– **Kuntoluokka:** Grade B – Tämä puhelin on hyvässä kunnossa, ja sen toimivuus on varmistettu. Se voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta tämä ei vaikuta sen suorituskykyyn tai toimivuuteen.

– **Toimivuus:** Toimiva – Puhelin on täysin toimiva, joten voit nauttia kaikista sen ominaisuuksista ilman huolia.

– **Cloud Lock:** CloudOFF – Ei rajoituksia käytössäsi, joten voit käyttää puhelinta heti ilman lisätoimenpiteitä.

– **Pakkauksen tila:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja valmiina käyttöön.

Älä jää ilman tätä upeaa Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition -älypuhelinta, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylin. Mikä parasta, saat nauttia huipputeknologian eduista kilpailukykyiseen hintaan. Varastossa nyt – toimi nopeasti!

Kuvaus

Color Silver/White/Khaki
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G Bespoke Edition 256GB F721B (Väri – Silver/White/Khaki) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *