0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 – Sininen (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu innovatiiviseen ja muotoilultaan huipputason Samsung Galaxy Z Flip5:een! Tämä eleganssia ja käyttömukavuutta yhdistävä älypuhelin on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat sekä tyyliä että teknologiaa.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Kaunis sininen, joka erottuu joukosta ja tuo lisää persoonallisuutta päivittäiseen käyttöön.
– **Tallennustila:** 512GB tallennustilaa mahdollistaa kaiken tärkeän, olipa kyseessä valokuvia, sovelluksia tai videoita.
– **Kuntoluokka:** Grade B -luokka tarkoittaa, että laite voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toiminnallinen ja käyttövalmis.
– **Toiminnallisuus:** Laitteen toiminnot ovat 100 % kunnossa, joten voit nauttia saumattomasta käyttökokemuksesta ilman huolia.
– **Cloud Lock:** Laitteen on avattu CloudOFF-tilaan, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä välittömästi ilman esteitä.
– **Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

Samsung Galaxy Z Flip5 yhdistää innovatiivisen taitettavan näytön ja huipputeknologian, tarjoten unohtumatonta käyttökokemusta. Sen kompaktin koon ansiosta voit ottaa sen mukaasi minne tahansa, ja upea sininen väri tekee siitä tyylikkään lisän jokapäiväiseen asusteeseesi.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huippulaatuinen älypuhelin erikoishintaan! Tilaa omasi nyt ja astu älyteknologian uudelle tasolle Samsung Galaxy Z Flip5:n avulla!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *