0
Your Cart

Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Purple, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Apple iPhone 12 Miniin, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden kompaktissa koossa. Tämä upea Purple-värinen älypuhelin on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat modernia teknologiaa ja kauniita yksityiskohtia.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Purple – Lumoava violetti väri antaa puhelimelle ainutlaatuista tyyliä ja erottuvuutta.
– **Tallennustila:** 256GB – Riittävän suuren tallennustilan ansiosta voit tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi, valokuvasi ja sovelluksesi ilman huolta tilan loppumisesta.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Laite on käytetty, ja siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti ja on huolellisesti testattu.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että puhelin ei ole sidottu aiempaan Apple ID: hen, joten voit aloittaa käyttämisen heti.
– **Toiminnallisuus:** Työskentelee moitteettomasti – Tämä puhelin on täysin toimiva, ja se tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen laatu on erinomaisella tasolla.

Apple iPhone 12 Mini yhdistää huipputeknologian ja tyylikkyyden, ja sen kompakti koko tekee siitä äärimmäisen kätevän käyttää yhdellä kädellä. Vaikka tuote on kuntoluokassa Grade B, se on huolellisesti testattu ja käyttövalmis. Saat käyttöösi suuret ominaisuudet, kuten tehokkaan A14 Bionic -sirun, upean Super Retina XDR -näytön ja mahtavan kaksikamerajärjestelmän.

Älä anna kompaktin koon hämätä; iPhone 12 Mini on täynnä tehoa ja ominaisuuksia, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässäsi. Osta omasi tänään ja nauti Apple-elämyksestä violetin sävyn kera!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 12 Mini 256GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *