0
Your Cart

Samsung Galaxy A53 5G 256GB A536B DS (Väri – Orange) (Kuntoluokka – Grade B)

**Samsung Galaxy A53 5G 256GB A536B DS – Orange (Kuntoluokka: Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy A53 5G -älypuhelimeen, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet väri-iloitsevassa oranssissa. Tämä malli (A536B DS) on varustettu 256 GB:n sisäisellä muistilla, joten voit tallentaa kaiken tärkeän – valokuvat, sovellukset ja videomateriaalit – ilman huolta tilan loppumisesta.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Oranssi – tuo energiaa päivittäiseen käyttöön ja erottuu massasta.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää puhelinta heti ilman lisätoimia.
– **Kuntoluokka:** Grade B – puhelin on käytetty, mutta sen toiminnallisuus on edelleen hyvä. Pientä kulumaa saattaa olla, mutta se ei vaikuta puhelimen käyttöön.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – puhelin toimii pääasiassa moitteettomasti, mutta siinä voi olla joitain pieniä toiminnallisia haittoja.
– **Pakkauksen tila:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkastettu ja toimii odotetusti.
– **Lisätiedot:** Värihaasteet – puhelimessa saattaa olla vinoa väriä tai pientä haalistumista, mikä ei kuitenkaan vaikuta sen toimintaan.

Samsung Galaxy A53 5G on täydellinen valinta, jos etsit luotettavaa älypuhelinta, joka tarjoaa huipputeknologiaa ilman suurta hintalappua. Tämä Grade B -kuntoluokan puhelin on varustettu kaikkine tärkeine ominaisuuksineen, ja se on loistava valinta niin opiskelijoille kuin teknologian ystäville.

Älä jää paitsi tästä upeasta tilaisuudesta hankkia Samsung Galaxy A53 5G -puhelin itsellesi!

Kuvaus

Color Orange
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy A53 5G 256GB A536B DS (Väri – Orange) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *