0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB G990B DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB G990B DS (Väri – Green, Kuntoluokka – Grade B)**

Tervetuloa älypuhelinten maailmaan, jossa yhdistyvät huipputeknologia ja tyylikäs muotoilu! Esittelyssä Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB – täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta ja esteettistä ilmettä. Tämä malli erottuu upealla vihreällä värillään, joka tuo raikkautta päivittäiseen käyttöön.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Green – viehättävä ja moderni väri, joka sopii jokaisen tyyliin.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – turvallinen ja helppokäyttöinen, ilman rajoitteita.
– **Kuntoluokka:** Grade B – huolellisesti tarkastettu kuntoluokka, jossa voi esiintyä pieniä käytön jälkiä, mutta laite on täysin toimiva.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – kaikki ominaisuudet ovat käyttökunnossa, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on huolellisesti testattu ja valmiina käyttöön.

Samsung Galaxy S21 FE 5G on suunniteltu vastaamaan nykypäivän tarpeita, olipa kyseessä sosiaalisen median selaaminen, videopuhelut tai pelit. Sen 5G-yhteys takaa huippunopeat tiedonsiirtonopeudet, ja 128GB tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, sovelluksille ja muille tärkeille tiedostoille.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia laadukas älypuhelin edullisesti! Samsung Galaxy S21 FE 5G Grade B -malleissa on erinomainen suhde hintaan ja laatuun. Tee älykäs valinta ja päivitä puhelimesi nyt!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB G990B DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *