0
Your Cart

Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS – Musta (Kuntoluokka: Grade A+)**

Tutustu Samsung Galaxy S21 Plus 5G -puhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä musta kaunotar tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja laadukkaan käyttökokemuksen, joka ylittää odotuksesi.

**Tuotetiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Muisti:** 128 GB
– **Mallinumero:** G996B DS
– **Kuntoluokka:** Grade A+ (Erinomainen kunto)
– **Pilvilukko:** Ilmainen (CloudOFF)
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva
– **Pakattu:** Unboxed (Ilman alkuperäistä pakkausta)

**Ominaisuudet:**

Samsung Galaxy S21 Plus 5G -puhelin tarjoaa huipputason suorituskykyä, kiitos sen nopean prosessorin ja suuren 128 GB:n tallennustilan. Sen upea AMOLED-näyttö tuo värit eloisasti esille, ja 5G-yhteyden ansiosta voit nauttia huippunopeasta internetistä missä tahansa.

Grade A+ -kuntoluokka takaa, että puhelin on erinomainen käyttökunnossa, ilman näkyviä vaurioita. Tämä tekee siitä oivan valinnan sinulle, joka haluat luotettavan ja esteettisesti miellyttävän laitteen.

Älä jää jälkeen, vaan nosta älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle Samsung Galaxy S21 Plus 5G:llä. Laitteen huipputeknologiset ominaisuudet takaavat, että olet aina askelen edellä. Pyydä omasi jo tänään ja nauti saumattomasta käyttöliittymästä, upeista kuvista ja huippunopeudesta!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S21 Plus 5G 128GB G996B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *