0
Your Cart

Samsung Galaxy S22 5G 128GB S901B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotekuvaus: Samsung Galaxy S22 5G 128GB S901B DS – Purple (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy S22 5G:n maailmaan, jossa yhdistyvät huipputeknologia ja tyylikäs muotoilu. Tämä upea laite, jossa on 128 GB sisäistä tallennustilaa, on täydellinen valinta niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

**Väri:** Purple
Samsung Galaxy S22 5G:n kaunis purppura väri tekee siitä katseet kiinnittävän lisän jokapäiväiseen elämääsi. Sen moderni ja elegantti muotoilu viehättää ja erottuu joukosta.

**Kuntoluokka:** Grade B
Tässä laitteessa on kunnostusluokka Grade B, mikä tarkoittaa, että se voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta sen toiminnallisuus on edelleen moitteetonta. Tämä on loistava mahdollisuus hankkia huippuluokan puhelin edullisemmalla hinnalla.

**Toimivuus:** Työskentelee
Samsung Galaxy S22 5G on täysin toimiva, joten voit nauttia sen kaikista ominaisuuksista ilman huolia. Liity 5G-verkkoon, suoratoista sisältöä ja nauti sulavasta käyttökokemuksesta.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laitteessa ei ole pilvilukkoa, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa sen käytön heti ilman ylimääräisiä vaiheita.

**Pakkaus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksiaan, mutta se on silti huolellisesti tarkistettu ja valmistettu uudelleen käyttökuntoon.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia Samsung Galaxy S22 5G -älypuhelin tyylikkäässä purppurassa värissä. Hyppää teknologian huipulle ja nauti kaikista sen tarjoamista eduista!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy S22 5G 128GB S901B DS (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *