0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2019) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Apple iPad 10.2″ (2019) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade A+)**

Tutustu voimakkaaseen ja monipuoliseen Apple iPad 10.2″ (2019) -tablettiin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kauniin muotoilun. Tämä malli on varustettu 128GB tallennustilalla, joten saat runsaasti tilaa suosikkisovelluksillesi, valokuvillesi ja videoillesi. WiFi + Cellular -yhteydet mahdollistavat Internetin hyödyntämisen lähes missä tahansa, joten voit olla aina yhteydessä.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Grey
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on valmiiksi irrotettu pilvilukosta.
– **Kunnonluokka:** Grade A+ – Erinomainen kunto, pieniä käytön jälkiä.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – Laite saattaa sisältää pieniä toiminnallisia vikoja, jotka eivät kuitenkaan vaikuta käyttöön tai suorituskykyyn merkittävästi.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksiaan.
– **Lisätietoa:** Reduced Battery Performance – Akun suorituskyky on hieman heikentynyt; suosittelemme tarkistamaan akun kunnon.

Apple iPad 10.2″ (2019) yhdistää tyylikkään suunnittelun ja huipputeknologian, mikä tekee siitä täydellisen työskentelyyn, viihteeseen tai opiskeluun. Sopii erinomaisesti sekä henkilökohtaiseksi että ammatilliseksi käyttötarkoitukseksi. Älä jää paitsi tästä huipputuotteesta ja sen tarjoamasta mahtavasta käyttökokemuksesta!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2019) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *