0
Your Cart

Apple iPhone 14 Pro 256GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuoteteksti: Apple iPhone 14 Pro 256GB (Väri – Purple) – Kuntoluokka: Grade A**

Tutustu Apple iPhone 14 Pro 256GB -puhelimeen upeassa purppurassa värissä. Tämä älypuhelin yhdistää huipputeknologian, elegantin muotoilun ja kestävyysominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Purppura – tuo persoonallisuutta ja tyyliä jokapäiväiseen elämään.
– **Kuntoluokka:** Grade A – puhelin on läpikäynyt perusteellisen tarkastuksen ja sen ulkonäkö on erinomainen, mikä takaa tyylikkään ulkoasun.
– **Toimivuus:** 100 % toimiva – kaikki toiminnot ovat täysin käyttökelpoisia, joten voit nauttia täydellisestä käyttökokemuksesta.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin henkilökohtaiseen kuin työkäyttöön.
– **Pakkaus:** Unboxed – saat puhelimen ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja valmiina käyttöön.

Apple iPhone 14 Pro on varustettu huipputehokkaalla suorittimella, upealla näyttötekniikalla ja erinomaisilla kameraominaisuuksilla, jotka takaavat upeita valokuvia ja videoita. Sen elegantti muotoilu ja kehittyneet ominaisuudet tekevät siitä loistavan kumppanin kaikin puolin.

Älä jätä väliin mahdollisuutta hankkia tämä huippuluokan älypuhelin kilpailukykyiseen hintaan. Osta Apple iPhone 14 Pro 256GB -purppura ja vie digitaaliset kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 14 Pro 256GB (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *