0
Your Cart

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB N985 DS (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB N985 DS – Bronze (Kuntoluokka – Grade A+)**

Tutustu Samsung Galaxy Note 20 Ultra -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun upeassa pronssinvärisessä kuoressaan. Tämä älypuhelin on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat sekä tehokkuutta että esteettisyyttä.

### Tuotteen ominaisuudet:

– **Väri:** Pronssi
– **Tallennustila:** 256GB
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tässä laitteessa on vain lieviä käytön jälkiä, mikä takaa sen erinomaisen ulkonäön ja toimivuuden.
– **Pilvilukko:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia ja esteitä.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – kaikki toiminnot pelaavat moitteettomasti, jotta voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tämä laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen laatu ja suorituskyky ovat edelleen erinomaiset.

### Miksi valita Samsung Galaxy Note 20 Ultra?

Samsung Galaxy Note 20 Ultra on varustettu huipputason ominaisuuksilla, kuten suuren 6,9 tuuman Infinity-O -näytön, joka tarjoaa uskomattoman kirkkaat värit ja teräväpiirtokuvan. S Pen -kynän avulla voit kirjoittaa muistiinpanoja, tehdä piirroksia ja navigoida helposti. Monipuolinen kamera yhdistää huikean 108 MP pääkameran, jolla saat vangittua unohtumattomia hetkiä ja äänikuvia.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta puhelimesta, joka yhdistää tyylikkyyden ja huipputeknologian! Tilaa nyt ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle Samsung Galaxy Note 20 Ultra -mallilla.

Kuvaus

Color Bronze
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB N985 DS (Väri – Bronze) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *