0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C)

**Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB – Purple (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip4:ään – innovatiiviseen ja tyylikkääseen älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja ainutlaatuisen muotoilun. Tämä malli, joka on varustettu 128GB:lla tallennustilaa, tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, olitpa sitten sosiaalisen median käyttäjä tai multitaskauksen mestari.

**Väri:** Kaunis Purple sävy tuo persoonallisuutta ja tyyliä, joka erottuu joukosta. Tämä väri on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat esteettisyyttä.

**Kuntoluokka:** Grade C -luokitus tarkoittaa, että puhelimessa on näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii edelleen luotettavasti. Kyseessä on edullinen vaihtoehto, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan.

**Toiminnallisuus:** Laitteessa on pieniä vikoja, mutta se ei vaikuta sen päivittäiseen käyttöön. Voit nauttia kaikkien Flip4:n huipputeknologisten ominaisuuksien hyödyntämisestä ilman suuria huolia.

**Lisäinfo:** Laite on avattu, ja siinä on pieniä vaurioita, kuten siruja tai halkeamia. Nämä eivät kuitenkaan vaikuta laitteen toimintaan.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G on enemmän kuin vain älypuhelin – se on uusi tapa käyttää teknologiaa. Hyödynnä sen taittotekniikkaa, upeita valokuvatoimintoja ja älykkäitä ominaisuuksia. Tämä malli on täydellinen valinta niille, jotka kaipaavat tyylikkäästi muotoiltua puhelinta, joka ei pelkää käyttää elämää täysillä, vaikka se onkin Grade C -kuntoluokassa.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia ainutlaatuinen laite edullisesti!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB F721B (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *