0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB (Väri – Purple, Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu uuden sukupolven älypuhelimeen, Samsung Galaxy Z Flip4 5G, joka yhdistää innovatiivisen muotoilun ja huipputeknologian. Tämä upea Purple-värinen puhelin on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tyylikkäitä linjoja ja tehokasta suoritusta.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Purple
– **Kuntoluokka:** Grade B – laitteessa saattaa olla käytönjälkiä, mutta se on täysin toimiva ja valmiina tarjoamaan loistavia käyttökokemuksia.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää puhelinta heti ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki odotetut toiminnot ovat kunnossa, joten voit nauttia siitä täysimittaisesti.
– **Pakattu:** Unboxed – saat puhelimen siltä pohjalta, että se on tarkistettu ja testattu huolellisesti.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G tarjoaa sinulle huipputehokkuuden 256 GB tallennustilalla, jotta voit tallentaa kaikki tärkeät hetket ja sovellukset vaivattomasti. Sen taittuva näyttö mahdollistaa kompaktin muotoilun, joka mahtuu helposti taskuun, samalla kun voit nauttia suurista ja eloisista kuvista.

Valitse älypuhelin, joka yhdistää käytännöllisyyden ja tyylin: Samsung Galaxy Z Flip4 5G Purple, Kuntoluokka Grade B. Tämä laite on oiva valinta myös budjettitietoiseen käyttäjään. Älä jää rannalle ruikuttamaan, vaan hanki oma Galaxy Z Flip4 nyt ja astu tulevaisuuden älypuhelinteknologian maailmaan!

Kuvaus

Color Purple
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Purple) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *