0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B – Rose Gold (Grade A)**

Häikäisevän kaunis Samsung Galaxy Z Flip4 5G on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat sekä tyyliä että huipputeknologiaa. Tämä älypuhelin yhdistää elegantin muotoilun ja edistykselliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä erinomaisen kumppanin nykyaikaiseen elämään.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Rose Gold
– **Muisti:** 256GB
– **Kuntoluokka:** Grade A – Tämä laite on huolellisesti tarkastettu ja se on erinomaisessa kunnossa. Pienet käytön merkit voivat näkyä, mutta yleinen ulkonäkö ja toimivuus ovat ensiluokkaisia.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman esteitä, sillä se ei ole lukittu pilvipalveluun.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimintakuntoinen – kaikki toiminnot ja ominaisuudet ovat testattu ja toimivat moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöön.

**Kohokohdat:**

– **Käännettävä muoto:** Innovatiivinen taittuvanäyttöteknologia mahdollistaa kompaktiuden ilman kompromisseja näyttökoon suhteen.
– **Kókkoinen suorituskyky:** Tehokas prosessori ja 5G-yhteydet takaavat sulavan käyttäjäkokemuksen.
– **Tyylikäs ulkonäkö:** Rose Gold -väritys tuo eleganssia ja erottuvuutta.

Samsung Galaxy Z Flip4 5G on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja suorituskykyä. Tutustu tämän upean käytetyn laitteen mahdollisuuksiin ja astu modernin teknologian maailmaan! Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta, vaan hanki oma Galaxy Z Flip4 tänään!

Kuvaus

Color Rose Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip4 5G 256GB F721B (Väri – Rose Gold) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *