0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2021) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)

### Tuote: Apple iPad 10.2″ (2021) 256GB WiFi + Cellular – Silver (Kuntoluokka – Grade C)

Koe Apple iPad 10.2″ (2021) -tabletin tarjoamat mahdollisuudet, nyt saatavilla erinomaisella hinnalla! Tämä tehokas laite yhdistää huipputeknologian ja kätevän muotoilun, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin.

#### Ominaisuudet:
– **Väri:** Silver
– **Tallennustila:** 256GB
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular
– **Kuntoluokka:** Grade C

#### Tuotteen kunto:
Tämä iPad on kuntoluokassa Grade C, mikä tarkoittaa, että siinä on näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii edelleen luotettavasti. Laite on **unboxed** eli toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. On kuitenkin syytä huomata, että laitteen **akunkesto on heikentynyt**, joten varaudu mahdollisesti useampiin lataussessioihin.

#### Toiminnallisuus:
Pienistä vioista huolimatta laite toimii pääasiassa hyvin, joten se on käyttökelpoinen valinta niille, jotka etsivät budjettiystävällistä vaihtoehtoa. **Cloud Lock** on poistettu, joten voit käyttää laitetta ilman rajoituksia.

#### Yhteenveto:
Apple iPad 10.2″ (2021) on edelleen monipuolinen ja tehokas laite, joka soveltuu erinomaisesti opiskeluun, työskentelyyn ja viihteeseen. Sen suuret 256GB tallennusmahdollisuudet takaavat riittävästi tilaa sovelluksille, valokuville ja videoille. Tämä Grade C -kunnossa oleva iPad on täydellinen valinta, jos etsit edullista, mutta toimivaa laitetta. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta – hanki oma iPad nyt!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2021) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *