0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuoteteksti: Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi – Grey (Kuntoluokka – Grade A)**

**Tutustu Apple iPad 10.2″ (2021) -malliin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylikkyyden.** Tämä tabletti, varustettuna 64GB muistilla, on täydellinenkumppani niin työskentelyyn kuin viihteeseen.

**Väri ja ulkonäkö:**
Ipadin moderni harmaa (Grey) väri tuo sille tyylikkään ja ajattoman ilmeen. Tuotteen kuntoluokka on Grade A, mikä tarkoittaa, että se on visuaalisesti hyvässä kunnossa, vaikka siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä.

**Toiminnallisuus:**
Vaikka laite toimii Moitteettomasti, sen akun suorituskyky on vähentynyt käytön myötä. Tämä saattaa vaikuttaa hieman laitteen akunkestoon, mutta se ei estä sen käytännöllisyyttä jokapäiväisessä käytössä.

**Tietoturva:**
Ipad on täysin ”CloudOFF” -tilassa, joten voit nauttia täysin varmat käyttäjäkokemukset ilman huolta tietoturvasta.

**Pakkaus:**
Ipad toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksia (Unboxed). Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon hintaedullisempaa vaihtoehtoa etsiville, jotka eivät kaipaa alkuperäistä pakkausta.

**Yhteenveto:**
Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi -malli on täydellinen valinta asiantuntevalle käyttäjälle, joka arvostaa tehokkuutta, käytännöllisyyttä ja tyyliä. Pienistä käyttövaurioista huolimatta tämä iPad palvelee sinua erinomaisesti niin arkielämässä kuin työelämässäkin. Hyödynnä tilaisuus hankkia tämä luotettava laite edulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *