0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi – Silver (Kuntoluokka – Grade A+)

Koe innovatiivinen teknologia ja tyylikäs muotoilu Apple iPad 10.2″ (2021), joka yhdistää kattavat ominaisuudet täydellisesti arkeen. Tämä iPad on varustettu 64GB muistilla ja WiFi-yhteydellä, joten pääset nauttimaan erinomaisista sovelluksista, viihteestä ja työskentelystä milloin ja missä tahansa.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Kaunis Silver väritys tuo laitteelle modernin ja tyylikkään ilmeen, sopien moneen eri tyyliin ja ympäristöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF tarkoittaa, että laite on täysin vapaa tallentamaan tietojasi turvallisesti ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade A+ -luokitus takaa, että laite on lähes uudenveroinen. Pinnassa saattaa olla vain vähäisiä käytön jälkiä, mutta se ei vaikuta laitteen toimintaan tai suorituskykyyn.
– **Toiminnallisuus:** Laitteen kaikki toiminnot ovat testattu ja se toimii moitteettomasti, joten voit luottaa sen suorituskykyyn jokapäiväisessä käytössä.
– **Pakkaus:** Tällä tuotteella ei ole alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmis käytettäväksi.

Apple iPad 10.2″ (2021) on täydellinen valinta opiskelijoille, ammattilaisille tai jokaiselle, joka arvostaa erinomaisia ominaisuuksia ja käytön helppoutta. Älä jää paitsi tästä huippuluokan laitteesta, joka yhdistää esteettisyyden ja toimivuuden!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *