0
Your Cart

Apple iPhone 15 Pro 512GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPhone 15 Pro 512GB – Grey (Kuntoluokka – Grade B)**

Löydä huipputeknologia ja tyylikäs design käyttäjäystävällisessä paketissa – esittelyssä Apple iPhone 15 Pro 512GB värissä Grey. Tämä älypuhelin on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat huippuluokan suorituskykyä ja eleganttia ulkonäköä.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Grey – Tyylikäs ja ajaton väri, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin.
– **Tallennustila:** 512GB – Riittävästi tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille, jotta et koskaan joudu tinkimään sisällöstäsi.
– **Kuntosarjan luokitus:** Grade B – Puhelimessa saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta sillä on täydellinen toiminnallisuus, joten voit nauttia koko iPhone-kokemuksesta ilman huolia.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia ja hyötyä sen täysistä ominaisuuksista.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Puhelin on testattu ja varmistettu, että se toimii moitteetta kaikilla osa-alueilla.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan edullista teknologiaa etsiville.

**Miksi valita Apple iPhone 15 Pro?**
iPhone 15 Pro on suunniteltu tarjoamaan huipputeknologiaa, tehokasta suorituskykyä ja upeaa käyttäjäkokemusta. Sen huippuluokan kamerat, upea näyttö ja kestävä rakenne tekevät siitä täydellisen kumppanin päivittäisiin tarpeisiisi. Grade B -kunto takaa, että saat käyttöösi laadukkaan laitteen kohtuuhintaan.

Älä jää paitsi tästä loistavasta tilaisuudesta hankkia Apple iPhone 15 Pro 512GB väriä Grey – täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laatua ja tyyliä! Tee älykästä valintaa ja nauti Apple-maailmasta jo tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 15 Pro 512GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *