0
Your Cart

Apple iPhone 15 Pro 512GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Apple iPhone 15 Pro 512GB – Grey (Kuntoluokka: Grade C+)**

Tutustu Apple iPhone 15 Prohon, joka yhdistää huipputeknologian ja upean muotoilun. Tässä 512GB:n muistilla varustetussa puhelimessa on kaikki tarvittava tehokkuutta ja tyylikkyyttä etsivälle.

**Väri:** Tyylikäs harmaa tuo esiin laitteen elegantit linjat ja modernit muodot. Tämä väri sopii täydellisesti niin liiketoimintakäyttöön kuin arjen seikkailuihin.

**Kuntoluokka:** Grade C+ tarkoittaa, että puhelin on käytetty mutta silti täysin toimiva. Laitteessa voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se ei vaikuta sen toimintaan. Tämä on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät laadukasta älypuhelinta kilpailukykyiseen hintaan.

**Toiminnallisuus:** Laitteen toiminta on moitteetonta. Kaikki ominaisuudet, kuten kamera, näyttö ja erilaiset sovellukset, toimivat täydellisesti. Voit luottaa siihen, että tämä iPhone 15 Pro palvelee sinua arjessasi erinomaisesti.

**Cloud Lock:** CloudOFF -tilassa voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia ja aktivoida sen helposti. Tämä takaa sujuvan käyttökokemuksen ilman ylimääräisiä esteitä.

**Paketti:** Huomioithan, että tämä tuote myydään ilman alkuperäistä pakkausta. Voit kuitenkin olla varma, että tuotteelle on annettu huolellinen tarkastus ja se on valmis käyttöösi.

Valitse Apple iPhone 15 Pro 512GB (Grey) ja nauti huipputeknologiasta edullisemmin! Tämä laite on täydellinen kumppani niin arkeen kuin viihteeseenkin. Älä jää paitsi mahdollisuudesta hankkia laatua erinomaisella hinnalla!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 15 Pro 512GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *