0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade A+)**

Tutustu Apple iPad 10.2″ (2021) -malliin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä versio on varustettu 64 GB:n tallennustilalla sekä WiFi- ja Cellular -yhteyksillä, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin niin työskentelyyn kuin vapaa-aikaan.

**Tuotetiedot:**
– **Väri:** Grey
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että laitteesi on valmis käyttöön ilman ylimääräisiä lukituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Laitteen ulkoasu on erinomaisessa kunnossa, lähes uudenveroinen.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – iPad toimii moitteetta kaikissa toiminnoissaan.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on huolellisesti tarkistettu ja toimintakunnossa.

iPad 10.2″ (2021) on täydellinen valinta opiskeluun, mediasisällön kuluttamiseen tai luovaan työskentelyyn. Sen suuri näyttö tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen, ja Apple Pencil sekä Smart Keyboard -tuki tekevät siitä monipuolisen työkalun. Yhdistä tämä upea laite WiFi- ja Cellular-yhteyksillä ja nauti nopeasta ja vakaasta internetyhteydestä missä tahansa.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia huipputason iPad Gray -värissä, joka tarjoaa sekä tyylikkyyttä että tehokkuutta. Tee päivittäisestä käytöstäsi sujuvampaa ja nauti Apple-ekosysteemin tuomasta kätevyydestä!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *