0
Your Cart

Apple iPad 2 32GB WiFi (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Apple iPad 2 32GB WiFi – Musta (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu ikoniseen Apple iPad 2:een, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden erinomaisella tavalla. Tämä musta iPad 2 tarjoaa 32GB tallennustilaa, joka riittää mainiosti suosikkisisältöjesi, sovellustesi ja kuviesi säilyttämiseen.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Pilvilukko:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman esteitä.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade BC – Laite on käytetty, mutta se on hyvässä kunnossa ja tuo persoonallista charmia parhaimmillaan.
– **Toimivuus:** Toimii täydellisesti ja on valmiina tarjoamaan sinulle unohtumattoman käyttökokemuksen.
– **Pakattu:** Unboxed – laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta silti huolellisesti tarkastettuna ja testattuna.

Apple iPad 2:n kevyt rakenne ja erinomainen akunkesto tekevät siitä täydellisen kumppanin niin työskentelyyn kuin viihteeseen. Voit nauttia sujuvista internet-selausten, sovellusten käytön ja elokuvien katselun mahdollisuuksista missä ikinä oletkin.

Älä jää paitsi tästä upeasta tilaisuudesta hankkia laadukas iPad edulliseen hintaan. Ihanteellinen valinta kaikille, jotka arvostavat Apple-laatua ja kaipaavat luotettavaa laitetta päivittäiseen käyttöön. Toimi nopeasti, sillä tämä tilaisuus ei kestä ikuisesti!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 2 32GB WiFi (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *