0
Your Cart

Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi – Grey, Kuntoluokka – Grade B**

Tutustu Apple iPad 9.7″ (2018) -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja eleganssin kätevässä muodossa. Tämä iPad on varustettu 128GB: n tallennustilalla, mikä tarjoaa runsaasti tilaa suosikkisovelluksillesi, valokuvillesi ja muille tärkeille tiedostoillesi.

*Väri:* Kaunis tummanharmaa (Grey) väri antaa laitteelle modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

*Kuntoluokka:* Grade B -luokitus tarkoittaa, että laite on käytetty, ja siinä voi esiintyä pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimintakunnossa. Laitteen pinnassa saattaa olla pieniä naarmuja tai halkeamia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen käyttömukavuuteen.

*Toiminta:* Laite toimii erinomaisesti, mutta siinä saattaa olla pieniä vikoja, jotka ovat käytön jälkeisiä. Nämä eivät kuitenkaan estä laitteen normaalia käyttöä.

*Cloud Lock:* Laitteessa ei ole iCloud-lukitusta (CloudOFF), joten voit aloittaa sen käytön heti ilman lisätoimenpiteitä.

*Paketti:* Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmistettu käyttövalmiiksi.

Tämä iPad 9.7″ (2018) on täydellinen valinta, jos etsit luotettavaa ja monipuolista tablettia edullisesti. Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai viihteen ystävä, tämä laite tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Älä missaa tätä tilaisuutta; tuo kotiisi oma Apple iPad tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *