0
Your Cart

Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuote: Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi – Grey (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Apple iPad 9.7″ (2018) -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin erinomaisella tavalla. Tämä malli tarjoaa 128 GB tallennustilaa ja on suunniteltu tarjoamaan sujuva käyttökokemus niin viihteelle kuin työskentelylle.

**Väri:** Kaunis harmaa (Grey) väri antaa laitteelle modernin ja elegantin ilmeen, joka sopii täydellisesti niin opiskelijoille kuin ammattilaisille.

**Kuntoluokka:** Grade A -kuntoluokassa tabletti on hyvässä kunnossa, ja sen ulkoasu on moitteeton. Tämä tarkoittaa, että laite saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se ei vaikuta sen toimivuuteen. Voit luottaa siihen, että saat korkealaatuisen tuotteen.

**Toiminnallisuus:** Laite toimii täysin ongelmitta. Tämä iPad on täydellinen valinta, jos etsit luotettavaa ja tehokasta laitetta päivittäisiin tarpeisiisi.

**Cloud Lock:** CloudOFF -asema tarkoittaa, että laite on valmis käyttöön heti sen hankkimisen jälkeen. Voit unohtaa turhat esteet ja nauttia laitteesi kaikista ominaisuuksista heti.

**Pakkaus:** Tuote on unboxed, mikä tarkoittaa, että se toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta laitteen laatuun tai toimivuuteen.

Valitse Apple iPad 9.7″ (2018) ja vie digitaalinen elämääsi uudelle tasolle! Olitpa sitten pelaamassa, katsomassa elokuvia tai työskentelemässä, tämä iPad tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttäjäystävällisen kokemuksen.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *