0
Your Cart

Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade C)

**Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular – Gold (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu uuteen Apple iPad 9.7″ (2018) -tablettiin, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Tämä elegantti kulta väri tuo ripauksen luksusta päivittäiseen käyttöön, ja sen 128GB tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa valokuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi.

### Tuotteen ominaisuudet:
– **Väri:** Gold
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä laite on valmis käyttöösi ilman pilvilukkoja.
– **Kuntoluokka:** Grade C – Vaikka laitteessa saattaa olla käytön jälkiä, se on toimintakunnossa ja valmis palvelemaan sinua arjessasi.
– **Toimivuus:** Laite toimii moitteettomasti, joten voit luottaa sen tarjoamaan käyttäjäkokemukseen.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaiken toiminnallisuuden ja laadun kanssa.

### Täydellinen valinta sinulle:
iPad 9.7″ on täydellinen kumppani opiskeluun, työskentelyyn tai viihteeseen. Sen käyttäjäystävällinen käyttöjärjestelmä, pitkä akkukesto ja monipuoliset sovellukset tekevät siitä loistavan valinnan niin nuorille kuin aikuisille. Käytä sitä viihteenä, virtuaalisena oppimisympäristönä tai yhteydenpidossa ystävien kanssa – valinta on täysin sinun!

Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä! Hanki oma Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular -laite jo tänään ja astu digitaaliseen maailmaan tyylillä ja luotettavuudella!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *