0
Your Cart

Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu Apple iPad 9.7″ (2018) -malliin, joka yhdistää huipputeknologian ja käytännöllisyyden! Tämä malli tarjoaa 128GB tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeimmät tiedostosi, kuvat ja sovellukset helposti yhdessä paikassa.

**Väri:** Tyylikäs ja ajaton harmaa (Grey) tuo lisäarvoa laitteesi ilmeeseen. Sen elegantti muotoilu sulautuu täydellisesti niin työ- kuin vapaa-aikakäyttöön.

**Kuntoluokka:** Grade C -kuntoluokka tarkoittaa, että laite on käytetty mutta täysin toimiva. Voi esiintyä käytön jälkiä kuten naarmuja tai kulumaa, mutta se ei vaikuta laitteen toimintaan. Tämä on täydellinen valinta, jos arvostat laadukasta tuotetta edullisemmalla hinnalla!

**Cloud Lock:** CloudOFF-tilan ansiosta voit käyttää laitetta ilman rajoituksia. Kaikki tarvitsemansa ominaisuudet ovat käytettävissä heti.

**Toiminnallisuus:** Täysin toimiva laite tarjoaa sulavan käyttökokemuksen ja pääsyn kaikkiin iPadin tarjoamiin sovelluksiin ja palveluihin.

**Pakkaus:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on valmistettu tiukkojen laadunvalvontastandardien mukaisesti.

Tämä Apple iPad 9.7″ -laite on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tablettia kohtuulliseen hintaan. Älä jää jälkeen digitaalisessa elämässä – hanki oma iPad jo tänään ja koe sen tarjoamat mahdollisuudet!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *