0
Your Cart

Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular – Harmaa (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus:**

Tutustu Apple iPad 9.7″ (2018) -malliin, joka yhdistää tehokkuuden, tyylin ja älypuhelinsovellusten helppokäyttöisyyden. Tämä laite, jossa on 128GB tallennustilaa ja WiFi + Cellular -yhteydet, on täydellinen kumppani niin opiskeluun, työntekoon kuin viihteeseenkin.

**Väri:** Harmaa
Koe moderni muotoilu kauniissa harmaassa värissä, joka lisää tyylitietoisuutta jokaiseen tilanteeseen.

**Kuntoluokka:** Grade C
Tuote on kuntoluokassa C, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla pieniä näkyviä naarmuja tai käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja käyttökelpoinen. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon budjettitietoiseen asiakaskuntaan.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laite on vapautettu iCloud-lockista, mikä tarkoittaa, että voit käytä sitä ilman rajoituksia. Tämä takaa sujuvan käyttökokemuksen ja mahdollisuuden synkronoida omat tietosi helposti.

**Toiminnallisuus:** Pieni vika
Vaikka laite on pääasiassa kunnossa, siihen liittyy pieniä toiminnallisia vikoja. Ne eivät kuitenkaan vaikuta merkittävästi laitteen yleiseen käyttöön.

**Kääreet:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakettia, mutta on huolellisesti tarkistettu ja toiminnallinen.

**Lisätiedot:** Kaiverrus poistettu
Mikäli laitteessa oli kaiverrus, se on poistettu, mikä tekee siitä esteettisesti houkuttelevamman ja henkilökohtaisemmalle käytölle sopivan.

Valitse Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular ja nauti sen monipuolisista ominaisuuksista ja mukavuudesta. Täydellinen valinta, jos etsit laadukasta tablettia kohtuulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Engraving Removed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *