0
Your Cart

Apple iPad 9.7″ (2018) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuotteen Nimi: Apple iPad 9.7″ (2018) 32GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade A+)**

**Kuvaus:**
Tutustu Apple iPad 9.7″ (2018) -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin kompaktissa muodossa. Tämä erityisesti harmaana saatavilla oleva malli on varustettu 32GB sisäisellä muistilla ja tarjoaa sekä WiFi- että Cellular-yhteydet, jolloin voit nauttia verkosta missä tahansa.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Harmaa
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tämä tuote on moitteettomassa kunnossa, eikä siinä ole merkittäviä käytön jälkiä. Pienet käytön merkit voivat olla läsnä, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimivuuteen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laitteen käyttö on täysin esteetöntä, ja voit luoda oman Apple ID:n ja käyttää kaikkia ominaisuuksia ilman rajoituksia.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – Tämän iPadin kaikki toiminnot ovat moitteettomassa kunnossa, joten voit luottaa siihen pitkään.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on valmistajan standardeja vastaavassa kunnossa.

**Käyttötarkoitus:**
Tämä iPad on täydellinen valinta niin opiskeluun, viihteeseen kuin työskentelyynkin. Sen suuri 9.7″ näyttö tarjoaa erinomaisen katselukokemuksen, ja tehokas prosessori takaa sulavan käyttökokemuksen sovellusten käytössä. Olitpa sitten katsomassa elokuvia, selaamassa verkkosivustoja tai työskentelemässä asiakirjojen parissa, iPad 9.7″ (2018) on täydellinen kumppanisi.

**Yhteenveto:**
Valitse Apple iPad 9.7″ (2018) 32GB WiFi + Cellular -harmaana, ja nauti tehokkaasta ja modernista laitteesta, joka tarjoaa loistavan käyttökokemuksen erinomaisessa kunnossa! Hanki omasi tänään ja vie digitaalinen elämäntapasi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 9.7″ (2018) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *