0
Your Cart

Apple iPad Air (2020) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad Air (2020) 256GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu huipputeknologian maailmaan Apple iPad Air (2020) -laitteella, joka yhdistää tyylikkään designin ja tehokkuuden. Tämä versio tarjoaa sinulle 256 gigatavua tallennustilaa, joka mahdollistaa suuren määrän sovellusten, valokuvien ja videosisällön tallentamisen. WiFi- ja Cellular-yhteyksien ansiosta olet aina yhteydessä, olitpa sitten kotona tai liikenteessä.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Grey, tyylikäs ja ajaton väri, joka sopii täydellisesti niin ammattilaisille kuin opiskelijoille.
– **Kuntoluokka:** Grade B -hyvin hoidettu laite, jonka käyttöön voi liittyä pieniä kauneusvirheitä, mutta se toimii erinomaisesti.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – laitteen käyttämiseen ei liity mitään pilvitallennusrajoituksia, voit nauttia sen käyttämisestä ilman huolia.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – laitteessa on pieniä toiminnallisia vikoja, jotka eivät vaikuta sen käyttöön merkittävästi.
– **Pakkaus:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on valmis käyttöön.
– **Lisätietoja:** Engraving Removed – mahdolliset kaiverrukset on poistettu, joten laite on kuin uusi.

Ipad Air (2020) -mallissa yhdistyvät kauniisti käytettävyys ja suorituskyky. Suuri näyttö tarjoaa upean visuaalisen kokemuksen, ja tehokas prosessori takaa sujuvan toiminnan eri sovelluksissa. Tämä laite on täydellinen kumppani niin opiskeluun, työhön kuin vapaa-aikaan.

Älä missaa tilaisuutta hankkia tämä laadukas iPad Air (2020) edullisesti! Osta omasi tänään ja vie teknologinen kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Engraving Removed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Air (2020) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *