0
Your Cart

Apple iPad Air (2020) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)

**Apple iPad Air (2020) 64GB WiFi + Cellular – Silver (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Apple iPad Air (2020) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä versio, jossa on 64GB tallennustilaa ja WiFi + Cellular -yhteydet, on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteeseen.

**Väri:** Silver
Tyylikkään hopeinen muotoilu tekee tästä iPadista todellisen katseenvangitsijan. Sen minimalistinen ilme sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön, oli se sitten työpöydällä, kahvilassa tai matkassa.

**Kuntoluokka:** Grade A
Tämä laite luokitellaan kuntoluokkaan Grade A, mikä tarkoittaa, että se on erinomainen kuntoinen ja lähes kuin uusi. Laite on tarkistettu ja testattu, joten voit luottaa sen korkeaan laatuun ja toimintakykyyn.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
iPad Air (2020) on täysin toimiva ja valmiina käyttöön. Voit nauttia sulavasta suorituskyvystä, upeista grafiikoista ja nopeista yhteyksistä.

**Pakkauksen tila:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta kaikin puolin loistavassa kunnossa. Kaikki tarvittavat lisävarusteet ovat saatavilla.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Laite on vapautettu kaikista pilvi- ja lukitusrajoituksista, joten voit aloittaa käyttämisen heti ilman ylimääräisiä esteitä.

**Yhteenveto:**
Apple iPad Air (2020) 64GB WiFi + Cellular Silver -väri ja Grade A -kuntoluokka tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta teknologiaa edulliseen hintaan. Tämä laite on täydellinen kumppani päivittäisiin tarpeisiisi, olipa kyseessä työ, viihde tai opiskelua. Älä missaa tilaisuutta hankkia tämä upea laite itsellesi!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Air (2020) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *