0
Your Cart

Apple iPad Air 2 64GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Tuotteen Nimi:** Apple iPad Air 2 64GB WiFi (Väri: Grey, Kuntoluokka: Grade AB)

**Tuotekuvaus:**

Tutustu Apple iPad Air 2:een, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä tehokas tabletti on varustettu 64 GB:n tallennustilalla, joka tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, valokuville ja videoille. Väri ”Grey” tuo laitteelle modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii täydellisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Näyttävä Grey, joka korostaa iPadin kaunista muotoilua ja tekee siitä ajattoman lisän jokaisen käyttäjän valikoimaan.
– **Cloud Lock:** Laitteessa on CloudOFF-tila, mikä tarkoittaa, ettei laite ole sidottu edelliseen käyttäjään, ja voit aloittaa sen käytön vaivatta.
– **Kuntoluokka:** Grade AB -kuntoluokka takaa, että laite on hyvässä kunnossa, mutta siihen saattaa liittyä pieniä käytön jälkiä. Toisin sanoen, siinä on täydellisesti toimiva rakenne ja se toimii erinomaisesti.
– **Toiminnallisuus:** Laite on täysin toimiva ja valmis käytettäväksi heti, ilman häiriöitä tai ongelmia.
– **Pakkaus:** Laite toimitetaan unboxed-tilassa, joten saat sen suoraan käyttöösi ilman ylimääräistä pakkausmateriaalia.

Apple iPad Air 2 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät yhdistelmää kauneutta ja käytännöllisyyttä. Olipa kyseessä opiskelutehtävät, elokuvien katselu tai pelaaminen, tämä iPad tarjoaa sulavan käyttökokemuksen ja huipputehokkuuden.

Ota askel kohti modernimpaa ja tehokkaampaa digitaalista elämää Apple iPad Air 2:n avulla!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Air 2 64GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *