0
Your Cart

Apple iPad Mini 2 32GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad Mini 2 32GB WiFi (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Apple iPad Mini 2:een, joka yhdistää keveyden, tehokkuuden ja huipputeknologian. Tämä vaivaton ja tyylikäs tabletti on täydellinen kumppani päivittäiseen käyttöön, olipa kyse sitten työskentelystä, viihteestä tai opiskelusta.

**Väri:** Ajaton ja elegantti harmaa (Grey) takaa, että iPad Mini 2 sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön ja tyyliin.

**Tallennustila:** 32 GB sisäistä tallennustilaa tarjoaa runsaasti tilaa tärkeille tiedostoillesi, sovelluksille ja multimediatiedostoille.

**Kuntoluokka:** Grade BC tarkoittaa, että laite voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva ja käyttökelpoinen. Tämä iPad Mini 2 on käynyt läpi perusteellisen tarkastuksen varmistaaksemme, että se täyttää laadun ja luotettavuuden standardit.

**Toiminnallisuus:** Laite on täysin toiminnallinen. Voit nauttia kaikista sen tarjoamista ominaisuuksista ilman huolia.

**Cloud Lock:** CloudOFF takaa, että voit käyttää laitetta ilman lisäesteitä tai -rajoituksia, joten voit aloittaa käytön heti.

**Pakkauksen tila:** Tuote myydään ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmis käyttöön.

Valitse Apple iPad Mini 2 32GB WiFi (Grey) -tabletti ja vie päivittäinen digitaalinen elämäsi uudelle tasolle! Tämä on loistava mahdollisuus hankkia laadukas Apple-laite kilpailukykyiseen hintaan. Älä jää ilman tätä käytännöllistä ja tehokasta laitetta!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Mini 2 32GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *