0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2018) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad Pro 11″ (2018) 256GB WiFi + Cellular – Grey (Grade C)**

Ota käyttöön uuden sukupolven teknologia Apple iPad Pro 11″ (2018) -tabletilla, joka yhdistää tehokkuuden ja muunneltavuuden. Tämä 256GB WiFi + Cellular -malli on täydellinen kumppani niin työntekoon kuin viihteeseenkin, ja sen harmaan värin myötä se on sekä tyylikäs että moderni.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Harmaa
– **Tallennustila:** 256GB, riittää suurillekin tiedostoille ja sovelluksille.
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular, mahdollistaa käytön missä tahansa – niin kotona kuin matkallakin.
– **Cloud Lock:** CloudOFF, voit käyttää laitetta ilman ylimääräisiä rajoituksia.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade C. Tässä käytetyssä iPadissa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on täydellinen valinta, jos etsit laadukasta laitetta edulliseen hintaan.
– **Toiminnallisuus:** Laite on täysin toimiva, joten voit nauttia kaikista iPadin tarjoamista ominaisuuksista ja sovelluksista huoletta.
– **Pakkaus:** Tuote toimitetaan unboxed, mutta se on huolella tarkistettu ja testattu.

Apple iPad Pro 11″ (2018) on varustettu huipputehokkaalla A12X Bionic -sirulla, joka takaa saumatonta suorituskykyä ja moniajoa. Sen upea Liquid Retina -näyttö takaa kirkkaat värit ja syvät kontrastit, joten voit nauttia elokuvista, peleistä ja muista sovelluksista parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitse Apple iPad Pro 11″ (2018) (Grade C) ja astu teknologian huipulle edullisesti! Tämä laite on loistava valinta kaikille, jotka arvostavat laatua, suorituskykyä ja tyyliä. Älä jää ilman – hanki oma iPad Pro nyt!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2018) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *