0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

### Tuoteteksti: Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi + Cellular – Silver (Kuntoluokka – Grade B)

Tutustu huipputeknologiaan, joka kulkee mukanasi! Esittelemme Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi + Cellular -mallin upeassa hopeisessa värissä, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin vaivattomasti. Tämä Grade B -kuntoluokkaan kuuluva laite tarjoaa edullisen pääsyn Applen ekosysteemiin ilman kompromisseja sen suorituskyvyn suhteen.

#### Tuotteen ominaisuudet:
– **Väri**: Hopea – moderni ja ajaton värivalinta, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.
– **Tallennustila**: 64GB – tarpeeksi tilaa kuville, sovelluksille ja muille tärkeille tiedostoille.
– **Yhteydet**: WiFi + Cellular – pysy yhteydessä missä tahansa, myös ilman WiFi-yhteyttä.
– **Kuntoluokka**: Grade B – laite on käytetty, mutta se on täysin toimiva, ja siinä saattaa olla pieniä käytönjälkiä. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, jos etsit laadukasta iPadia edullisesti.
– **Pilvilukitus**: CloudOFF – laite on vapautettu pilvilukituksesta, joten voit aloittaa käytön ilman huolia.
– **Ulkonäkö**: Grade B – laitteen pinnoite saattaa sisältää pieniä naarmuja tai kulumia, mutta se ei vaikuta sen toimivuuteen.
– **Toiminnallisuus**: Täysin toimiva – kaikki ominaisuudet, kuten näyttö, kamera ja liitännät, toimivat moitteettomasti.
– **Paketti**: Unboxed – laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tarkoittaa ympäristöystävällisempää valintaa.

iPad Pro 11″ (2018) on täydellinen valinta niin opiskelijalle, työssäkäyvälle ammattilaiselle kuin viihteen ystävällekin. Sen tehokas A12X Bionic -prosessori mahdollistaa monimutkaisimpienkin tehtävien suorittamisen nopeasti ja sujuvasti.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia laadukas Apple iPad Pro edulliseen hintaan! Tehosta päivittäisiä askareitasi, nauti elokuvista, pelaa pelejä ja luo sisältöä missä tahansa – kaikki yhdellä laitteella. Tartu tilaisuuteen nyt ja hanki oma iPad Pro 11″ (2018) hopeana!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *