0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuote: Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi + Cellular – Silver (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Apple iPad Pro 11″ (2018) -malliin, jossa yhdistyvät huipputeknologia ja erinomainen käyttökokemus. Tämä iPad Pro tarjoaa 64GB tallennustilaa ja WiFi + Cellular -yhteydet, joten voit nauttia internetistä missä tahansa liikutkin.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Elegantti hopea
– **Kuntoluokka:** Grade C – Tämä tarkoittaa, että laite on hyvässä toiminnallisessa kunnossa, mutta siinä voi olla selviä käytön jälkiä, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen toimintaan.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on valmis käyttöönottoon ilman pilvisuojaa.
– **Toimivuus:** 100% toimiva – kaikki toiminnot ovat testattuja ja toimivat moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tämä laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, joten se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka etsivät laadukkaita käytettyjä tuotteita edulliseen hintaan.

iPad Pro 11″ (2018) on varustettu tehokkaalla A12X Bionic -sirulla, joten se suoriutuu vaativimmistakin tehtävistä vaivatta, olipa kyseessä videoeditointi, pelejä tai monimutkaiset sovellukset. Sen upea Liquid Retina -näyttö takaa elävät värit ja kirkkaat yksityiskohdat, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin niin työskentelyyn kuin viihteeseen.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia tehokas ja tyylikäs laite edullisesti. Tilaa oma Apple iPad Pro 11″ (2018) -laitteesi jo tänään ja vie digitaaliset kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *