0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2020) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Brand New)

**Apple iPad Pro 11″ (2020) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka: Brand New)**

Tutustu Apple iPad Pro 11″ (2020) -tablettiin, jossa yhdistyvät huipputeknologia ja upea muotoilu! Tämä malli tarjoaa loistavat ominaisuudet niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin. Varustettuna 128GB tallennustilalla, voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja sovelluksesi helposti.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Tyylikäs harmaa, joka täydentää jokaisen tyylitaiturin kokoelmaa.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit olla varma, että tämä laite on täysin vapaasti käyttöösi ilman rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Brand New – Laite on uusi ja virheettömässä kunnossa, valmiina tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva. Jokainen osa laitteessa on tarkistettu ja testattu, joten voit luottaa sen suorituskykyyn.
– **Pakkaus:** Saat laitteen alkuperäisessä laatikossa, mikä tekee siitä erinomaisen lahjaidean tai itse itselleen hemmottelun.

Apple iPad Pro 11″ (2020) on loistava valinta niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin. Sen tehokas prosessori mahdollistaa sujuvan moniajon, ja upea Liquid Retina -näyttö takaa huippuluokkaisen katselukokemuksen. Liitäntämahdollisuuksien ansiosta voit kulkea ilman rajoja niin WiFi- kuin Cellular-yhteyksien avulla.

Älä jää paitsi tästä huippukäteisestä ja tyylikkäästä laitteesta – tilaa omasi tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Brand New
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2020) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Brand New)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *