0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2020) 512GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen kuvaus**: Apple iPad Pro 11″ (2020) 512GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

Tervetuloa huipputeknologian maailmaan, jossa yhdistyvät teho ja käytännöllisyys! Tämä Apple iPad Pro 11” (2020) on täydellinen valinta niin työ- kuin viihdetarpeisiin. Väriltään tyylikäs harmaa, tämä laite ei vain näytä hyvältä, vaan se myös toimii erinomaisesti – sen 512GB sisämuisti tarjoaa runsaasti tilaa sovelluksille, kuville ja videoille.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri**: Grey
– **Cloud Lock**: CloudOFF (valmiina käyttöön)
– **Kuntoluokka**: Grade C (hyvin käytetty, näkyviä käytön jälkiä)
– **Toimivuus**: Toimiva (kaikki toiminnot kunnostettu ja testattu)
– **Pakkaus**: Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

Tämä Grade C -kuntoluokkaan kuuluva iPad on valittu erityisesti niille, jotka haluavat laadukkaan laitteen edullisempaan hintaan. Ulkoiset käytön jäljet eivät vaikuta sen toimivuuteen; voit siis nauttia saman verran suorituskykyä kuin uutena ostetusta laitteesta.

Liitäntämahdollisuudet WiFi ja Cellular tekevät siitä äärimmäisen kätevän mobiilikäyttöön, olitpa sitten kotona, työpaikalla tai liikkeellä. Tämä iPad Pro on täydellinen työkalu luovuuteen, opiskeluun tai pelailuun!

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia itsellesi tehokas ja monipuolinen Apple iPad Pro! Tämä laite on valmis uusiin seikkailuihin kanssasi, joten nappaa se talteen ennen kuin on liian myöhäistä!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2020) 512GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *