0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka: Grade B)**

Tutustu huipputehokkaaseen Apple iPad Pro 11″ (2021), joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä iPad Pro on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin!

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs harmaa, joka on aina ajankohtainen
– **Tallennustila:** 128GB, riittävästi tilaa sovelluksille, valokuville ja videoille
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular, joten voit pysyä yhteydessä missä tahansa
– **Kuntoluokka:** Grade B – Tuotteessa on käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa ja valmiina palvelemaan sinua
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Ei rajoituksia, voit käyttää laitetta heti
– **Paketointi:** Unboxed – Tämä iPad toimitetaan ilman alkuperäispakettia, mutta sen laatu on silti erinomaisella tasolla

**Toiminnallisuus:**
Ipad Pro 11″ (2021) tarjoaa huipputehokkuutta ja loistavaa käyttökokemusta. Sen upea Liquid Retina -näyttö, ulkomuoto ja tehokkaat sisäiset komponentit tekevät siitä erinomaisen työkalun niin luoville projekteille kuin päivittäisille tehtäville.

**Miksi valita tämä iPad Pro?**
Päivittäisiin tarpeisiin ja ammattilaisille suunniteltu iPad Pro 11″ on varustettu kaikilla tarvittavilla toiminnoilla. Grade B -kuntoluokka tarkoittaa, että saat erinomaisen laitteen edullisemmalla hinnalla. Älä jää jälkeen – hanki oma iPad Pro ja nauti sen tarjoamasta joustavuudesta ja tehokkuudesta!

Älä missaa tätä mahdollisuutta! Tee Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi + Cellular omaksesi ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *