0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Grade A+)**

Tutustu Apple iPad Pro 11″ (2021) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja eleganssin. Tämä malli tulee tyylikkään harmaana ja tarjoaa erinomaiset ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niin työskentelyyn kuin vapaa-aikaan.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Grey
– **Tallennustila:** 128GB
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tämä tarkoittaa, että laite on erittäin hyvässä kunnossa ja siinä on vain vähäisiä käytön jälkiä.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – laitteen käyttöönottaminen on vaivatonta ja se on vapautettu pilvijärjestelmästä.

**Toiminnallisuus:**
iPad Pro on hyvässä toimintakunnossa ja se tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen. Voit nauttia nopeasta suorituskyvystä, upeista grafiikoista ja sujuvasta käytöstä. Olipa kyseessä työnteko, sisällön selaaminen tai viihteen nauttiminen, iPad Pro lunastaa lupauksensa.

**Valmis käyttöön:**
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu. Kaikki laitteet toimitetaan täysin toimintakuntoisina, joten voit aloittaa käytön heti.

Valitse Apple iPad Pro 11″ (2021) ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle! Tämä laite on täydellinen kumppani kaikenlaisiin tarpeisiin, yhdistäen voiman ja käytettävyyden kauniissa paketissa. Älä missaa mahdollisuutta hankkia tämä huippu-uutuus edulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *