0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2021) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Apple iPad Pro 11″ (2021) 256GB WiFi + Cellular – Harmaa (Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Apple iPad Pro 11″ (2021) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian, kauniin muotoilun ja huikeat ominaisuudet. Tämä malli on varustettu 256GB tallennustilalla ja tarjoaa sekä WiFi- että Cellular-yhteydet, joten voit pysyä yhteydessä missä tahansa.

### Tuotteen tiedot:

– **Väri:** Harmaa
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit käyttää laitetta ilman rajoituksia
– **Kuntoluokka:** Grade C – käytetty laite, jossa voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta kaikki toiminnot ovat täysin kunnossa
– **Toiminnallisuus:** Työskentelee moitteettomasti – iPad Pro on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteeseen
– **Paketti:** Unboxed – laitteen mukana ei tule alkuperäistä pakkausta

### Miksi valita iPad Pro 11″ (2021)?

iPad Pro on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Sen upea Retina-näyttö, huipputehokas M1-suoritin sekä erinomainen kamerasysteemi tekevät siitä täydellisen työkalun luovaan työskentelyyn ja viihteeseen.

Lisäksi Cellular-yhteyksien ansiosta voit käyttää laitetta myös silloin, kun WiFi-verkko ei ole saatavilla. Tämä tekee iPad Prosta erinomaisen valinnan matkustaville tai aktiivisesti liikkuville käyttäjille.

Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia itseäsi inspiroiva laite kilpailukykyiseen hintaan! Osta nyt Apple iPad Pro 11″ ja vie digitaaliset kokemuksesi uudelle tasolle.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2021) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *