0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2022) 1TB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad Pro 11″ (2022) 1TB WiFi + Cellular – Harmaa (Kuntoluokka – Grade B)**

**Tutustu huipputeknologiaan:**
Apple iPad Pro 11″ (2022) yhdistää huikean suorituskyvyn ja upean muotoilun. Tämä laite on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteeseen, ja se on varustettu 1TB tallennustilalla, mikä tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

**Väri:** Harmaa
Tyylikäs harmaa väri tekee tästä tabletista ajattoman ja elegantin. Se sopii täydellisesti niin ammattilaiselle kuin opiskelijalle.

**Kuntoluokka:** Grade B
Tuote on käytetty, mutta se on erinomaista toimintakuntoa. Kuntoluokka Grade B tarkoittaa, että laitteessa saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se ei vaikuta sen suorituskykyyn tai toimintoihin.

**Toimivuus:** Toimii
Kaikki ominaisuudet toimivat moitteettomasti. Voit nauttia sujuvasta käytöstä ilman huolia.

**Pilvilukitus:** CloudOFF
Voit turvallisesti käyttää laitetta ilman pilvilukitusta, mikä tarkoittaa, että saat käyttöösi kaikki ominaisuudet ilman rajoituksia.

**Pakattu:** Unboxed
Laite myydään ilman alkuperäistä pakkausta. Tämä voi olla täydellinen valinta, jos arvostat laadukkaita laitteita kohtuulliseen hintaan.

Apple iPad Pro 11″ (2022) 1TB WiFi + Cellular -tabletti on erinomainen valinta niille, jotka haluavat yhdistää tehokkuuden ja tyylin. Tilaa nyt ja koe huippuluokan tekniikka omassa kädessäsi!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2022) 1TB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *