0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2022) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad Pro 11″ (2022) 256GB WiFi + Cellular – Grey (Grade A+)**

Tutustu Apple iPad Pro 11″ (2022) -malliin, joka yhdistää tehokkuuden, muotoilun ja monipuolisuuden erinomaisella tavalla. Tämä malli, varustettuna 256GB tallennustilalla sekä WiFi- ja Cellular-yhteyksillä, on täydellinen kumppani niin työskentelyyn kuin viihteeseen.

**Väri:** Eleganteissa ja tyylikkäissä harmaa sävyssä, joka korostaa laitteen modernia designia.

**Kuntoluokka:** Grade A+ -luokkainen laite, joka tarkoittaa erinomaista ulkoista kuntoa. Laitteessa ei esiinny merkittäviä käytön jälkiä, ja se näyttää lähes uutena.

**Toiminnallisuus:** Laitteet on testattu huolellisesti, ja tämä iPad Pro toimii moitteettomasti varmistaen, että voit hyödyntää kaikkia sen huipputeknisiä ominaisuuksia ilman huolia.

**Cloud Lock:** Tämän laitteen Cloud Lock on poistettu (CloudOFF), mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä ilman lisävelvoitteita tai rajoituksia.

**Pakkaus:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on täysin toimintakunnossa, ja voit olla varma sen laadusta.

Osta Apple iPad Pro 11″ (2022) tänään ja nauti äärimmäisestä suorituskyvystä, joka tekee monista pienistä ja suurista tehtävistä vaivattomia! Ihanteellinen sekä ammattilaisille että viihteen ystäville. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia huipputeknologiaa edullisesti!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2022) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *