0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2022) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

### Apple iPad Pro 11″ (2022) 256GB WiFi + Cellular – Grey (Grade A)

Tutustu Apple iPad Pro 11″ (2022) -malliin, joka yhdistää huipputeknologian, upean muotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn. Tämä laite on varustettu 256GB tallennustilalla ja tarjoaa sekä WiFi- että Cellular-yhteydet, jotta voit pysyä yhteydessä missä tahansa.

#### Tuotetiedot:

– **Väri:** Grey
– **Cloud Lock:** CloudOFF (ilman pilvilukkoa)
– **Kuntoluokka:** Grade A (laatu hyvä, mahdolliset pienet käytön jäljet)
– **Toimivuus:** Täysin toimintakuntoinen
– **Pakkaus:** Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

Apple iPad Pro 11″ (2022) on täydellinen kumppani niin työskentelyyn kuin viihteeseen. Sen terävä ja kirkas näyttö tekee kaikesta, kuten valokuvien katselusta ja videoiden suoratoistosta, unohtumatonta. Voit myös hyödyntää tehokasta suorittinta ja joustavaa iPadOS-käyttöjärjestelmää, joka mahdollistaa monien sovellusten samanaikaisen käytön vaivattomasti.

Ota kaikki irti iPad Prosta sen huippuluokan kameran ja monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Tämä Grade A -kuntolaatu takaa, että laite on suurelta osin uudenveroinen, vaikka se ei enää ole alkuperäisessä pakkauksessaan.

Älä missaa tilaisuutta päivittää digitaalista elämäntapaasi Apple iPad Pro 11″ (2022) -laitteella. Tilaa nyt ja nauti huipputeknologian tuomista mahdollisuuksista!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2022) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *