0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi

**Väri:** Grey
**Kuntoluokka:** Grade A
**Pilvilukitus:** CloudOFF
**Toiminnallisuus:** Toimiva
**Paketointi:** Ei pakattuna

**Tuotekuvaus:**

Tutustu Apple iPad Pro 12.9″ (2015) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tässä mallissa on vaikuttava 12,9 tuuman näyttö, joka tarjoaa erinomaisen tarkkuuden ja väritoiston, tehden siitä täydellisen kumppanin niin työskentelyyn kuin viihteeseenkin.

**Käytännöllisyys ja suorituskyky:**
128GB:n tallennustilalla voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi, sovelluksesi ja mediakirjastosi helposti. Käytännöllinen WiFi-yhteys takaa sujuvan verkkokäytön missä tahansa, ja Grade A -kuntoluokka tarkoittaa, että tuote on hyvässä kunnossa ja täysin toimiva.

**Esteettinen ilme:**
Tyylikäs harmaa väri tuo lisäarvoa muotoilulle, ja vaikka tuote on unboxed, se on silti kaikin puolin priimakunnossa. Ota käyttöön voimakkaat ohjelmistot ja sovellukset, ja nauti Apple-ekosysteemin tarjoamista eduista.

**Yhteenveto:**
Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi (Grey) on loistava valinta niin ammattilaisille kuin viihteen ystäville. Tämä laite yhdistää tehot, tyylin ja käytännöllisyyden, joten se on valmis palvelemaan sinua uusissa haasteissa ja seikkailuissa. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta omistaa huipputeknologiaa!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *