0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

### Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade C)

**Astu tehokkuuden maailmaan Apple iPad Pro 12.9″ -tabletilla!** Tämä huippuluokan laite yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian, tarjoten sinulle erinomaista suorituskykyä niin työssä kuin viihteessäkin.

#### Tuotetiedot:
– **Väri:** Grey
– **Muisti:** 128GB
– **Liitettävyyttä:** WiFi + Cellular
– **Kuntoluokka:** Grade C (merkitsee, että tuote on käytetty ja siinä voi olla näkyviä jälkiä, mutta se toimii täydellisesti)
– **Cloud Lock:** CloudOFF (laitteessa ei ole iCloud-lukitusta)
– **Ulkoasu:** Grade C
– **Toimivuus:** Täysin toimiva
– **Pakkaus:** Unboxed (tuote myydään ilman alkuperäistä pakkausta)

#### Miksi valita iPad Pro 12.9″?

Apple iPad Pro 12.9″ (2015) on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat tehokasta, mutta kevyttä ja kannettavaa ratkaisua. Suuri 12.9-tuumainen Retina-näyttö tuo sisällön eloon upeilla väreillä ja terävällä resoluutiolla – olitpa sitten luomassa esityksiä, muokkaamassa valokuvia tai nauttimassa suosikkisarjoistasi.

Avoin liitettävyytys WiFi + Cellular mahdollistaa yhteydenpidon missä tahansa, joten voit työskennellä tai viihdyttää itseäsi myös matkalla.

Syvennä käyttökokemustasi Apple Pencilillä ja Smart Keyboardilla, jotka tekevät luovasta työskentelystä entistä sujuvampaa ja tehokkaampaa. Tämä käytetty iPad Pro tarjoaa loistavan vaihtoehdon, jos arvostat laatua ja suorituskykyä edullisemmassa hintaluokassa.

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta! Tartu tilaisuuteen ja vie käyttökokemuksesi uudelle tasolle Apple iPad Pro 12.9″ -tabletilla. Ota askel kohti tehokasta ja käytännöllistä teknologiaa päivittäisessä elämässäsi!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *