0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetiedot: Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular – Harmaa (Kuntoluokka – Grade C)**

Tervetuloa tutustumaan Apple iPad Pro 12.9″ (2015) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja ylivertaisen käytännöllisyyden. Tämä iPad on varustettu tehokkaalla 128 GB muistikapasiteetilla ja tarjoaa loistavat yhteysmahdollisuudet WiFi- ja Cellular-yhteyksien kautta. Väri on tyylikäs harmaa, joka sopii täydellisesti niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Harmaa
– **Pilvilukko:** Poistettu (CloudOFF) – käyttövalmis heti.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade C – Laitteessa voi esiintyä pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – laite saattaa sisältää vähäisiä kosmeettisia virheitä, mutta sen suorituskyky on edelleen erinomainen.
– **Pakattu:** Ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed).
– **Lisätieto:** Kaiverrus poistettu – laite on puhdas ja valmis uuteen käyttöön.

Apple iPad Pro 12.9″ (2015) -tabletti on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen ensiluokkaista suorituskykyä, ja se sopii zowel opiskeluun kuin luovaan työskentelyyn. Voit nauttia kauniista näytöstä, kätevistä sovelluksista ja huipputeknisistä ominaisuuksista. Täydellinen valinta sinulle, joka arvostat laatua ja tehokkuutta!

**Huomio:** Tuote on kunnoltaan Grade C, joten se voi sisältää käytön jälkiä, mutta se on tarkastettu ja testattu toimivaksi. Osta nyt ja vie digitaalinen elämäsi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Engraving Removed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *