0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular – Gold (Grade A)**

Tutustu edistykselliseen Apple iPad Pro 12.9″ (2015) -tablettiin, joka on suunniteltu tarjoamaan huipputeknologiaa ja upeaa käyttäjäkokemusta. Tämä malli yhdistää tehokkuuden ja tyylikkyyden, ja se tarjoaa loistavat ominaisuudet niin viihteeseen kuin työntekoon.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Kaunis Gold-väri tuo eleganssia ja tyyliä jokaiseen päivään.
– **Tallennustila:** 128GB sisäistä muistia riittää runsaasti sovelluksille, valokuville ja muille tiedostoille.
– **Liitettävyys:** WiFi + Cellular -ominaisuus mahdollistaa yhdistämisen internetiin missä tahansa – voit surffailla verkossa, striimata videosisältöä ja pysyä yhteydessä aina liikkuessasi.
– **Käytön tila:** Laite on kuntoluokassa Grade A, mikä tarkoittaa, että siinä on vain minimaalista käytön jälkeä, ja se näyttää hyvältä käytössä.
– **Toiminnallisuus:** 100% toimiva – iPad Pro suoriutuu kaikista tehtävistä moitteetta, olipa kyseessä työasiat tai viihde.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – tietosi ja tilisi on suojattu, eikä laite ole lukittu.

**Huomioitavaa:**
Laite toimitetaan unboxed-tilassa, joten saat sen suoraan käyttöön ilman ylimääräistä pakkausta. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan sinulle, joka arvostat käytännöllisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä.

Apple iPad Pro 12.9″ (2015) yhdistää huippuluokan suorituskyvyn, kauniin muotoilun ja kestävyyden. Olitpa sitten ammattilainen tai opiskelija, tämä tabletti täyttää tarpeesi ja tarjoaa unohtumatonta käyttökokemusta. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta hankkia yksi markkinoiden parhaista tabletteista!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *