0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)

### Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular – Silver

**Kunto: Grade A**

Tutustu Apple iPad Pro 12.9″ (2015) -malliin, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä tablette on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteeseen – olitpa sitten liikematkalla tai rentoutumassa kotona.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Silver
– **Tallennustila:** 128GB
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular
– **Ulkoasu:** Kuntoluokka Grade A – Tuote on erittäin hyvässä kunnossa eikä siinä ole merkittäviä naarmuja tai kolhuja, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon edullisempaan hintaluokkaan.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – laite toimii moitteettomasti ilman teknisiä ongelmia.
– **Pakkaus:** Unboxed – toimitus tapahtuu ilman alkuperäistä pakkausta, mutta tuotteen laatu on taatusti erinomaisella tasolla.

**Ominaisuudet:**
– **Reciprocal Performance:** Huipputehokas prosessori tarjoaa sulavan käyttökokemuksen vaativimmissakin sovelluksissa.
– **Suuri näyttö:** 12.9 tuuman Retina-näyttö takaa upeat värit ja tarkkuuden, olipa kyseessä videoiden katselu tai luova työ.
– **Monipuoliset liitettävyysmahdollisuudet:** WiFi + Cellular -yhteys mahdollistaa internetin käytön missä tahansa, ei vain WiFi-verkossa.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – laite on vapautettu iCloud-tilistä, joten voit aloittaa sen käytön ilman rajoituksia.

**Miksi valita Apple iPad Pro 12.9″?**
Ipad Pro yhdistää tyylikkyyden ja käytettävyyden, ja se on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat laatua ja tehoa. Olitpa opiskelija, ammattilainen tai luova tekijä, tämä iPad on oivallinen työkalu siinä, että se tukee päivittäisiä tarpeitasi ja mahdollistaa tekemiseen keskittymisen.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tilaisuudesta hankkia laadukas iPad Pro edullisesti! Osta nyt ja nauti Apple-tekniikan käyttämistä mielelläsi!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *