0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2017) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotekuvaus: Apple iPad Pro 12.9″ (2017) 64GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu tehokkaase ja monipuoliseen Apple iPad Pro 12.9″ (2017) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun! Tämä erityinen malli tarjoaa 64GB tallennustilaa ja tukee niin WiFi- kuin Cellular-yhteyksiä, joten voit surffata netissä missä tahansa oletkin.

**Väri:**
Tyylikkään harmaa ulkonäkö tuo laitteelle modernin ilmeen, joka sopii niin liiketoimintaan kuin vapaa-aikaan.

**Kuntoluokka:**
Tämä laite kuuluu kuntoluokkaan Grade B, mikä tarkoittaa, että siinä voi esiintyä pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii erinomaisesti. Huomioithan, että laitteessa on pieni toiminnallinen vika, mutta se ei vaikuta sen yleiseen käyttöön.

**Cloud Lock:**
Laitteessa on CloudOFF-tila, joten voit käyttää sitä ilman lisäkatkoja.

**Ulkonäkö:**
Vaikka laitteessa voi olla pieniä käytön jälkiä ja värimuutoksia, se on edelleen erittäin toimiva ja tarjoaa upean käyttökokemuksen.

**Laatu ja toiminnallisuus:**
iPad Pro 12.9″ on tunnettu tehokkaasta suorituskyvystään, upeasta Retina-näytöstään ja erinomaisista sovellusmahdollisuuksistaan. Tämä malli on täydellinen valinta niin luovaan työhön kuin päivittäiseen viihteeseen.

**Pakkaus:**
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia Apple iPad Pro 12.9″ (2017) kilpailukykyiseen hintaan! Anna itsellesi mahdollisuus nauttia huipputeknologian tarjoamista eduista jo tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2017) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *